Reprezentanții structurii executive a Uniunii Naționale a Consiliilor Județene din România (UNCJR) sunt alături de Asociația Directorilor Economici și Contabililor din Județele din România (ADECJR) la Gala Aniversară ce marchează 25 de ani de la înființarea asociației.

Evenimentul aniversar, care reunește reprezentanți ai ministerelor, structurilor asociative ale administrației publice locale și membrii ADECJR, se desfășoară la Tulcea, în perioada 17-19 mai 2024. Cu această ocazie, UNCJR felicită asociația pentru activitatea sa și apreciază contribuțiile semnificative aduse administrației publice locale din România, precum și colaborarea strânsă cu organizația noastră.

Pentru a celebra acest moment, directorul general al UNCJR, Sorin Munteanu, a înmânat o plachetă aniversară președintelui asociației, Nicoleta Anton, director economic al CJ Tulcea, și președintelui onorific, Sirma Caraman, care a fondat asociația în 1999 și a fost președinte ADECJR în perioada 1999-2014.

ADECJR a fost fondată în anul 1999 de către directorii economici din toate consiliile județene, din necesitatea de a comunica și împărtăși experiențele profesionale, de a proteja interesele și de a sprijini finanțele publice locale, având ca obiectiv principal perfecționarea activității administrației publice locale.

„25 de ani de profesionalism în profesie”