Comitetul European al Regiunilor (CoR) și Asociația orașelor ucrainene (AUC) doresc să  continue şi în acest an inițiativa „Tabere de vară pentru copiii ucraineni” – Summer Camps for Ukrainian children initiative.

Pentru a încuraja mai multe orașe și regiuni să participe la această inițiativă, CoR și AUC vor organiza o sesiune informativă online  – online informative session pe 24 aprilie 2024, între orele 10:30 și 12:00 (CET).

În timpul sesiunii, autoritățile locale și regionale, precum și coordonatorii de proiecte care au găzduit deja copii ucraineni sau intenționează să o facă în acest an, își vor împărtăși experiențele și ideile practice despre cum să organizeze un proiect de tabără de vară de succes. Autoritățile locale și regionale care intenționează să organizeze un program de vacanță de vară pentru copiii ucraineni în acest an, vor avea ocazia de a pune întrebări și a obține sfaturi și inspirație din orașele și regiunile UE.

Sesiunea se va desfășura în limba engleză. Agenda sesiunii este atașată și va fi publicată în curând aici: the Summer Camps informative session page.

Autoritățile locale pot să se înregistreze pentru participare aici.