Sesiune de informare online pentru noua cerere de propuneri de proiecte a programului „Erasmus+”„European Youth Together” (EYT) 2023.

Alăturați-vă acestei zile informative online organizate de către Comisia Europeană şi Agenția Executivă Europeană pentru Educație și Cultură (EACEA) pe 15 decembrie 2022, între orele 15:00 și 17:00 (ora României), pentru a afla mai multe despre apelul de propuneri 2023 „European Youth Together (EYT)” și despre cum să pregătiți o propunere de calitate și să vă trimiteți aplicaţia cu succes.

EYT își propune să creeze rețele de promovare a parteneriatelor locale/regionale, care să fie desfășurate în strânsă cooperare cu tinerii și sprijină parteneriate transfrontaliere, vizând atât organizațiile de tineret de la nivel local, cât și organizațiile mai mari. Proiectele din cadrul acestei iniţiative ar trebui să contribuie la extinderea sensibilizării tinerilor pentru a asigura o diversitate de voci și a se ajunge la o gamă diversă de tineri, inclusiv la cei cu mai puține oportunități.

În timpul acestei sesiuni, vor fi abordate contextul politicii orientate spre tineret și conţinutul prezentei cereri, dar şi modul de pregătire a unei propuneri bune. În ceea ce privește procesul de aplicare, potenţialii solicitanţi sunt încurajaţi să vizioneze videoclipurile dedicate preînregistrate și să pună întrebări în timpul sesiunii de întrebări și răspunsuri din cadrul evenimentului.

Toate detaliile legate de cerere şi ziua de informare sunt disponibile pe pagina Comisiei Europene.