Agenția Executivă pentru Inovare Europeană și IMM-uri (EISMEA) de la Bruxelles caută experți independenți care să ajute la evaluarea propunerilor depuse pentru finanțare în cadrul «Instrumentului Interregional de Investiții în Inovare» (I3) – FEDR 2021-2027.

I3 sprijină o cooperare interregională mai puternică în materie de investiții și creează conexiuni sustenabile prin conectarea ecosistemelor regionale în domenii de specializare inteligentă partajate, vitale pentru a accelera adoptarea de către piață a rezultatelor cercetării și pentru a stimula inovarea.

EISMEA caută experți în politica regională și de coeziune cu experiență în monitorizarea, proiectarea, evaluarea, implementarea și finanțarea inovațiilor în domeniile tranziției ecologice, economiei digitale și al producției inteligente.

Cei interesaţi sunt invitaţi să se înregistreze ca experţi în baza de date de a portalului EISMEA, să-şi actualizeze profilul și să transmită un e-mail cu numărul de înregistrare la adresa [email protected], până la 31 iulie 2024.

Detalii: Call for expert evaluators for the I3 Instrument – European Commission (europa.eu)