Comisia Europeană şi Comitetul European al Regiunilor au deschis înscrierile pentru participarea publicului larg la „Săptămâna Europeană a Regiunilor şi Oraşelor” (EWRC), cel mai mare eveniment european dedicat dezvoltării regionale şi politicii de coeziune care se va desfăşura în perioada 10-13 octombrie 2022.


Programul hibrid din acest an include o expoziție virtuală și sesiuni online și la fața locului dedicate:
• Tranziție verde
• Coeziunea Teritorială
• Tranziție digitală
• Împuternicirea tinerilor

Dată fiind incertitudinea situaţiei privind pandemia Covid-19, manifestarea va continua să aibe loc, în cea mai mare parte, în format online, dar, pentru anumite reuniuni europene şi pentru că este o ediţie aniversară, este posibilă şi participarea cu prezenţă fizică la Bruxelles. O platformă unică de înregistrare este dedicată acestui eveniment, toate informaţiile fiind disponibile începând de azi, 31 august, pe pagina oficială care poate fi accesată aici.

Peste 1.000 de vorbitori vor lua cuvântul din toată UE și nu numai pe parcursul a 386 de ore de conferințe interactive repartizate pe parcursul a patru zile, iar peste 80 de clipuri video vor prezenta povești și mărturii despre proiecte concrete.

Notă! Platforma de înregistrare nu este acceptată de Internet Explorer, vă rugăm să utilizați orice alt browser pentru a vă conecta la evenimente.