Orașele și regiunile sunt cruciale pentru reziliența și creșterea Europei, dar există o nevoie presantă de a aborda nepotrivirea dintre responsabilitățile lor tot mai mari și resursele disponibile.

Dacă doriți să aflați mai multe despre Instrumentul de Sprijin Tehnic –  Technical Support Instrument (TSI) și despre oportunitățile de finanțare pentru autoritățile locale și regionale, puteți participa la o sesiune online joi, 20 iunie 2024, între orele 14:00-15:30 CEST (15:00-16:30 ora României).

TSI sprijină diverse domenii de politică și nu necesită cofinanțare. Mai multe detalii pot fi accesate aici: Instrumentul de sprijin tehnic (IST) (europa.eu).

În sesiunea online vor fi prezentate oportunitățile emblematice TSI 2025 pentru autoritățile locale și regionale și vor fi oferite exemple practice și îndrumări pentru elaborarea de aplicații semnificative. Subiectele vor include, de exemplu, dezvoltarea competențelor, finanțele locale, dezvoltarea durabilă și guvernanța pe mai multe niveluri. Va urma o sesiune de întrebări și răspunsuri.

Înregistrați-vă acum aici:  https://ec.europa.eu/eusurvey/runner/TSI2025LocalandRegional

Link-ul pentru participarea la eveniment poate fi accesat aici Webex link, iar pentru întrebări sau informații suplimentare: [email protected] sau DG REFORM