OPORTUNITATI

Urgent: propunere de parteneriat, Centre Balears Europa - Interreg Europe

Municipalitatea Ibiza, regiunea spaniola a Insulelor Baleare, cauta parteneri pentru a depune o propunere de proiect la cererea deschisa pana la 30 iunie a.c. a programului Interreg Europe.
Obiectivul proiectului este de a face schimb de experiente si politici pentru o mobilitate eficienta și durabila, bazata pe aplicarea sistemului Big Data în scopul de a contribui, printr-o cooperare a capacitatii administrative, dar si printr-o politica de învatare si elaborare a planurilor de actiune, la durabilitatea mobilitatii multimodale în zonele urbane, cu mica sau mare densitate.
Parteneri cautati: în special centre de cercetare cu specific orientat catre Big Data in domeniul mobilitatii si transportului, autoritati publice cu mica sau mare densitate, zone urbane in arii protejate (patrimoniu sau altceva) sau orase istorice neprotejate, cu capacitatea de a imbunatati performantele instrumentelor politicilor publice.
Termenul limita pentru manifestarea interesului28 mai a.c.
Contact pentru detalii si manifestarea interesului: Solange M. Segal, Business Incubator, municipalitatea Ibiza, +34 971 19 99 82 – ext.4, viverempreses@eivissa.es
Fisa de prezentare se regaseste în anexa.(click aici)

Despre UNCJR

Uniunea Naţională a Consiliilor Judeţene din România este o organizaţie neguvernamentală care reuneşte pe baza liberului consimţământ, Consiliile Judeţene din România, ca autoritati ale administratiei publice locale.Citeste mai multe