OPORTUNITATI

SECURITY FOR SMART AND SAFE CITIES

Regiunea Toscana din Italia intentioneaza sa participe la cererea programului „Orizont 2020” - H2020 SU-INFRA02-2019, tematica „Securitate pentru orase inteligente si sigure” (incluzând spatiile publice). Propunerile în cadrul acestui subiect ar trebui sa dezvolte si sa integreze în mod experimental, în situ, componentele unei platforme deschise pentru partajarea si gestionarea informatiilor între operatorii de servicii publice si practicienii din domeniul securitatii dintr-un oras mare si inteligent.
 
Partenerii cautati sunt autoritati locale din tarile eligibile in cadrul Orizont 2020 – orase si arii metropolitane – care ar putea sa fie interesate sa se alature consortiului.  

Data limita pentru manifestarea interesului: 31 iulie 2018. Fisa de descriere a propunerii va fi trimisa DOAR celor care isi manifesta interesul pentru participare. Bugetul cererii este de 16 milioane €, iar cofinantarea pentru actiunele de inovare din cadrul programului Orizont 2020 este de 70%; fac exceptie entitatile non-profit pentru care este de 100%.

Contact pentru informatii suplimentare si manifestarea interesului: Besnik Mehmeti, [email protected]

Despre UNCJR

Uniunea Naţională a Consiliilor Judeţene din România este o organizaţie neguvernamentală care reuneşte pe baza liberului consimţământ, Consiliile Judeţene din România, ca autoritati ale administratiei publice locale.Citeste mai multe