OPORTUNITATI

Propunere de parteneriat - programul "Europa pentru cetateni" Masura 2: "Angajament democratic si participare civicaFundatia Jesús Abandonadoorganizatie spaniola din regiunea Murcia, binecunoscuta pentru angajamentul fata de persoanele fara locuinta, este in cautare de parteneri pentru dezvoltarea unui proiect în cadrul finantarilor oferite prin programul european “Europa pentru cetateni”, masura 2: “Angajament democratic si participare civica”. Proiectul propune actiuni prin care se va contribui la cresterea gradului de constientizare în societate privind situatia persoanelor fara adapost si a altor grupuri vulnerabile si la încurajarea pentru participarea civica a cetatenilor la nivelul UE, prin cresterea gradului de întelegere a politicilor comunitare despre importanta dialogului intercultural si a incluziunii sociale. Pentru a atinge acest obiectiv, este necesar sa existe cooperare la nivel local în toata Europa, sa fie realizate schimburi de cunostinte si experienta si se activeze angajamentul civic, toate acestea putând stimula dezbaterile si reflectia asupra acestor teme si sa propuna solutii practice comune.   Profilul partenerilor cautati:

    institutii responsabile pentru persoanele fara adapost; ONG-uri; autoritati publice locale si regionale responsabile pentru incluziunea sociala, dialogul intercultural, etc.; universitati; organizatii ale societatii civile; institutii culturale si de educatie.
  Termen limita pentru manifestarea interesului: 24/05/2019 Fisa de prezentare si contactul pentru detalii se regasesc in anexa.

Despre UNCJR

Uniunea Naţională a Consiliilor Judeţene din România este o organizaţie neguvernamentală care reuneşte pe baza liberului consimţământ, Consiliile Judeţene din România, ca autoritati ale administratiei publice locale.Citeste mai multe