OPORTUNITATI

Propunere de parteneriat, programul Erasmus+, Tineret n actiune, Turcia

Asociatia non-profit „Barrier-free Society Youth″ din Ankara, Turcia, cauta parteneri pentru un proiect „Erasmus+″, componenta „Tineret în actiune″.Scopul organizatiei este de a contribui la dezvoltarea educationala, sociala, culturala, economica, juridica si profesionala a tinerilor, incluzând pe cei cu dizabilitati, de la vârsta copilariei pâna la cea adulta. „Barrier-free Society Youth″ este membra a Federatiei Tinerilor din Turcia si Federatiei Nationale Turce a Surzilor. Temele de lucru sunt drepturile omului, discriminarea, politica de tineret, adaptarea persoanelor cu dizabilitati, drepturile persoanelor cu handicap, egalitatea de sanse, voluntariatul, campaniile electorale, dialogul intercultural, activitatile sociale si culturale. Asociatia ofera instruire membrilor si voluntarilor privind limbajul semnelor si dezvoltarea de proiecte.
 
Titlul propunerii: „Art has no barriers”; proiectul propune un program de mobilitate pentru tineri ce va avea loc în septembrie 2018 la Ankara pentru schimb de bune practici în ceea ce priveste incluziunea sociala si utilizarea artei ca instrument de integrare a tinerilor în societate.
 
Parteneri cautati: asociatii/entitati interesate sau active în domeniu
 
Data limita pentru manifestarea interesului: 10 decembrie 2017
                                                                                                              
Detalii în fisa de prezentare(click aici)

Despre UNCJR

Uniunea Naţională a Consiliilor Judeţene din România este o organizaţie neguvernamentală care reuneşte pe baza liberului consimţământ, Consiliile Judeţene din România, ca autoritati ale administratiei publice locale.Citeste mai multe