OPORTUNITATI

Propunere de parteneriat pentru clustere - programul COSME

Cluster-ul AVENIA din regiunea Nouvelle-Aquitaine, Franta, singurul pol de competenta si geostiinta din tara, specializat în utilizarea si punerea în valoare într-o maniera durabila a resurselor energetice ale subsolului, doreste sa devina partener într-un consortiu care propune un proiect la cererea COSME - Cluster go international.
AVENIA reuneste 170 de membri - companii mari, IMM-uri, centre de cercetare si formare în domeniul mediului si al energiei. Clusterul are capacitatea si expertiza necesara pentru tematici precum : sistemul de date GIS, observatii terestre, geologie si geofizica (incluzand masuratori pentru cutremure, observatii electro-magnetice si analize gravimetrice), monitorizarea mediului, etc.
 
Data limita pentru manifestarea interesului: 16 mai 2017
 
Contact pentru detalii: Emmanuelle Piron, coordonator de proiecte, emmanuelle.piron@pole-avenia. com, tel: +33 677 520 115.
 
Fisa de prezentare se regaseste în anexa.(click aici)
 

Despre UNCJR

Uniunea Naţională a Consiliilor Judeţene din România este o organizaţie neguvernamentală care reuneşte pe baza liberului consimţământ, Consiliile Judeţene din România, ca autoritati ale administratiei publice locale.Citeste mai multe