OPORTUNITATI

Propunere de parteneriat, Spania, Erasmus+, actiunea-cheie 2

Liceul “IES Rector Francisco Sabater García” din Cabezo de Torres (Murcia, Spania) doreste sa fie partener în proiecte “Erasmus+”, actiunea-cheie 2 – “Aliantele cunoasterii”. Interesul este îndreptat mai ales catre implicarea elevilor de 13 ani pentru schimburi interculturale care sa le permita colaboarea cu alti elevi europeni pentru dezvoltarea competentelor. Totodata, se vizeaza si un al doilea obiectiv, cel al implicarii profesorilor pentru schimburi si formari în diferite domenii.  
Scoala are circa 600 de elevi cu varste cuprinse între 12 si 18 ani si 55 de profesori, unii dintre acestia fiind vorbitori de engleza, germana, italiana sau franceza si având experinta în proiecte europene. Pentru o prezentare in detaliu, sunt disponibile un website si pagina de facebook. Institutia are o sectie de engleza, unii elevi urmând cursurile de matematica si de arte in engleza.
Pentru actuala cerere “Erasmus+″ se doreste participarea pe un subiect legat de diferentele culturale si o mai buna întelegere a celuilalt. Se prefera colaborarea cu profesori de spaniola sau vorbitori de engleza.
Contact pentru manifestarea interesului de colaborare : dl Fernando Carmona Ruiz, profesor de limba spaniola si literatura, [email protected]

Despre UNCJR

Uniunea Naţională a Consiliilor Judeţene din România este o organizaţie neguvernamentală care reuneşte pe baza liberului consimţământ, Consiliile Judeţene din România, ca autoritati ale administratiei publice locale.Citeste mai multe