OPORTUNITATI

Propunere de parteneriat LIFE - PoloniaMikronatura Środowisko - o companie cu sediul în Poznan (regiunea Wielkopolska, Polonia) cauta parteneri pentru realizarea unui proiect în cadrul programului „LIFE” 2014-2020.
Proiectul consta în activitati concepute sa testeze tehnologiile destinate îmbunatatirii calitative a apei în zonele cu productie agricola intensa. Obiectivul sau nu este numai de a îmbunatati calitatea mediului, ci si conditiile de viata ale comunitatilor locale prin reducerea efectiva a mirosurilor care constituie un element inerent în zonele cu industrie pentru procesarea produselor de origine animala.   Potentialii parteneri interesati de propunere trebuie sa-si manifeste interesul pana la 12 iunie a.c., data predarii notei de concept de catre coordonator.   Pentru cei interesati de mai multe informatii privind cererea 2018 Life, explicate de catre responsabilii CE la Ziua de informare din acest an (4 mai a.c.), inregistrarea este disponibila la adresa: https://webcast.ec.europa.eu/life-info-day-2018# .   O fisa de prezentare a propunerii este anexata acestui mesaj de informare.

Despre UNCJR

Uniunea Naţională a Consiliilor Judeţene din România este o organizaţie neguvernamentală care reuneşte pe baza liberului consimţământ, Consiliile Judeţene din România, ca autoritati ale administratiei publice locale.Citeste mai multe