OPORTUNITATI

Propunere de parteneriat, Italia, regiunea Toscana, programul Orizont 2020 "mbunatatirea drepturilor sociale si a cetateniei UE"Universitatea din Pisa, regiunea italiana Toscana, cauta parteneri pentru un proiect legat de cererea deschisa prin programul european “Orizont 2020” -  "Îmbunatatirea drepturilor sociale si a cetateniei UE".
Proiectul vizeaza:
• îmbunatatirea cadrului de reglementare actual al cetateniei sociale a Uniunii Europene;
• evidentierea studiilor de caz care pot contribui la construirea naratiunii cetateniei europene;
• furnizarea de recomandari pentru punerea în aplicare a pilonului european al drepturilor sociale si pentru exercitarea drepturilor sociale ca parte integranta a cetateniei europene.
O scurta descriere a proiectului este anexata acestui mesaj de informare. Termenul limita pentru depunerea aplicatiilor este 14 martie 2019.
Contact direct pentru informatii suplimentare si manifestarea interesului pentru participare la proiect: profesorii Gabriele Tomei si Francesca Nugnes:  [email protected][email protected].

Despre UNCJR

Uniunea Naţională a Consiliilor Judeţene din România este o organizaţie neguvernamentală care reuneşte pe baza liberului consimţământ, Consiliile Judeţene din România, ca autoritati ale administratiei publice locale.Citeste mai multe