OPORTUNITATI

Erasmus+ actiunea-cheie 2 parteneriate strategice, Limousin Promotion - FrantaAsociatia „Limousin de la Qualité et de l’Origin” (cunoscuta si sub denumirea de Limousin Promotion) si Agentia Alimentara Nouvelle-Aquitaine (AANA) din Franta cauta parteneri similari interesati sa participe la un parteneriat pentru o propunere de proiect în cadrul cererii de propuneri „Erasmus+″, actiunea-cheie 2: „Parteneriate strategice” în domeniul educatiei si formarii profesionale. Limousin Promotion va fi lider de proiect.

Proiectul se va concentra pe formarea partilor interesate din industria carnii pentru a raspunde mai bine problemelor societale si pentru o comunicare mai buna. Obiective:
- îmbunatatirea guvernantei si a strategiei de comunicare în industria carnii, pentru a raspunde asteptarilor pietei, pe 4 teme:
o impactul asupra mediului;
o bunastarea animalelor;
o managementul riscurilor privind sanatatea omului;
o modelul de reproducere.
- ajutor pentru industrie sa dezvolte instrumente pentru a face fata controverselor;
- ajutor pentru industrie sa-si adapteze strategia la noile provocari societale;
- dezvoltarea abilitatilor pentru promovarea mai buna a alimentelor si a agriculturii;
- anticiparea schimbarii;
- promovarea profesiei de agricultor;
- utilizarea TIC pentru a limita controversele;
- dezvoltarea de locuri de munca.   Proiectul este prevazut sa se desfasoare pe o durata de 2 ani: primul an pentru dezvoltarea cunostintelor privind evolutiile societale si impactul lor asupra industriei carnii, cel de-al doilea an este prevazut pentru dezvoltarea instrumentelor de comunicare. Contact pentru detalii: Agnes Soulard, a.soulard@aana.fr, +33 5 56 01 33 57. O fisa de prezentare este anexata acestui mesaj de informare.

Despre UNCJR

Uniunea Naţională a Consiliilor Judeţene din România este o organizaţie neguvernamentală care reuneşte pe baza liberului consimţământ, Consiliile Judeţene din România, ca autoritati ale administratiei publice locale.Citeste mai multe