OPORTUNITATI

Cerere de propuneri de proiecte 2017 - programul european Life 2014-2020

Comisia Europeana, în parteneriat cu Agentia pentru IMM-uri de la Bruxelles (EASME), anunta deschiderea cererii de propuneri de proiecte 2017 pentru programul european „Life" 2014-2020. Programul are 2 subprograme, respectiv „Mediu" si „Politici Climatice", iar fiecare dintre acestea, mai multe domenii de actiune.
 
Data limita pentru depunerea aplicatiilor: septembrie 2017, în functie de subprogram si tipul de actiune (detalii în fisa de prezentare).
 
Eligibilitate: orice entitate publica sau privata cu sediul în UE: autoritati publice locale, regionale si nationale, companii, organizatii non-profit si asociatii, centre de cercetare, IMM-uri, etc.
 
Bugetul total al cererii373.145.000 €; pentru subprogramul „Mediu" sunt prevazuti 290.895.000€, iar pentru „Politici Climatice" 82.430.000 €.  
 
O zi de informare, pentru cei interesati sa depuna aplicatii sau sa se familirizeze cu programul Life, se va organiza pe 31 mai a.c. la Bruxelles, în cadrul evenimentului Green Week.
Comisia Europeana anunta, de asemenea, organizarea unei zile de informare dedicate actualei cereri de propuneri de proiecte în România, detalii pe link-ul mentionat în fisa de prezentare.
 
Fisa de prezentare se regaseste în anexa.(click aici)

Despre UNCJR

Uniunea Naţională a Consiliilor Judeţene din România este o organizaţie neguvernamentală care reuneşte pe baza liberului consimţământ, Consiliile Judeţene din România, ca autoritati ale administratiei publice locale.Citeste mai multe